divendres, 10 de desembre del 2010

Arriba el Nadal, arriba l'Estel

Només han passat 13 anys, però pareix que duga tota la vida. Aquest cap de setmana, l'Estel del Collet torna de nou a portar el Nadal a Benicarló. Una representació teatral gairebé única en la comarca, que pren els nostres símbols i l'entremescla amb la tradició nadalenca, i on públic i actors s'entremesclen.

La sénia de Pau, Sant Gregori i Sant Bartomeu, les feres i els dimonis... a Benicarló el Nadal arriba dues setmanes abans. Enguany, l'original de Jaume Rolíndez i dirigida per Laura Pinyana torna a viure xicotets canvis que sorprenguen a l'espectador fidel. L'organització no ha volgut desvetllar la sorpresa abans d'hora, però han avançat modificacions en l'escenografia, per no parlar del recanvi en alguns dels participants, i la incorporació de noves associacions culturals.

Tretze és un número peculiar. Per a l'Estel del Collet, el tretze és el número d'un nou pas en la consolidació d'un espectacle que cada any està més prop d'esdevindre un tret local indeleble.

Els horaris seran dissabte 11 a les 21.30 hores i el diumenge 12 de desembre a les 19 del vespre, com sempre, a l'Auditori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada