diumenge, 12 de desembre del 2010

Rafel Santapau presenta el seu llibre "100 moments" aquest divendres

"100 moments" és el darrer llibre de l'escriptor benicarlando Rafel Santapau. Es tracta d'un recull dels articles que Santapau ha escrit al diari La Manyana de Lleida, i que baix la seua mirada, ha desenvolupat temes d'actualitat política, econòmica, social... vistos des de la particular òptica de Santapau, malnom de Rafel Molina. Un centenar de textos entre setembre de 2007 i agost de 2009, dos anys en els que la crisi i l'economia, el futbol, la segona legislatura de Zapatero o la grip A han estat alguns dels protagonistes. La publicació còrre a compte d'Edicions de la Crisi de Balaguer, i segons el mateix autor, el llibre només costa "deu miserables euros".

Aquest divendres 17 de desembre, a les 20 hores, l'escriptor presenta aquest llibre al Saló d'Actes de Caixa Benicarló, en un acte organitzat per l'Associació Alambor, una entitat que a poc a poc recupera el moviment d'anys ençà per la cultura.

No és aquest el primer llibre de Rafel Santapau (Benicarló, 1953), més aviat al contrari. La seua bibliografia comprén obres com La Festa / Pius Calenda, publicada ara fa un quart de segle. Al 2001, l'ajuntament va editar-li un altre llibre "L'amor és més fort". Aquesta tasca literària es combina amb la docent i acadèmica o la teatral. Podeu seguir a Santapau al seu bloc personal: http://blocs.mesvilaweb.cat/Rafel%20Molina
Pel que fa a "100 moments", des del seu llançament a la passada primavera, alguns blocaires i mitjans digitals han fet pública la seua opinió al voltant del recull. A tall d'exemple, l'escriptor Eduard Ribera li dedica una àmplia ressenya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada