divendres, 7 de gener del 2011

El futbolista Pichi Alonso conta a La Vanguardia la joguina de la seua infància

Amb ocasió de l'arribada dels Reis d'Orient, el diari La Vanguardia va preguntar a diverses personalitats destacats de la societat catalana quina havia estat la joguina preferida de la seua infància. Junt a Artur Mas, Carme Ruscalleda o Quim Monzó, també hi havia el testimoni del millor futbolista benicarlando de tots els temps, Àngel "Pichi" Alonso. Traduim i reproduim ací el seu juguet favorit, segons ho publicava la versió digital del diari de Barcelona:

Pichi Alonso: "El meu preferit era el fort amb indis"
L'ex futbolista Pichi Alonso s'acorda bé que aquesta foto es va prendre en el terrat de la casa familiar de Benicarló, i que la disfressa de torero i el bouet van ser un regal de Reis. Ell devia tenir tres o quatre anys. “No és que fóssim molt taurins, encara que al meu pare, que era de Salamanca, sí li agradaven els bous”, afirma. Alonso, de 56 anys, explica que, en realitat, la seva joguina preferida “era el fort amb indis i vaquers, gaudia molt, fins i tot fèiem forts de cartró quan s'espatllava el comprat”.
L'ex jugador del Barça i de l'Espanyol, i actual comentarista esportiu en TV3, jugava molt al futbol i al bàsquet en el terrat de la foto, perquè era ampli. “Als nens de llavors ens feien més il·lusió els Reis; els nens ara tenen molts regals, no només per Reis, també de natalicis i en altres festes; no és el mateix”, raona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada