dijous, 24 de juny del 2010

El concert

Al final s'ha confirmat. Després de què la notícia revolotejara pel Facebook, ja és oficial que el plat estrella de les Festes Patronals serà el concert de Bisbal. La primera pregunta quasi ix a soles: qui tria els concerts de Sant Bartomeu? L'acte central de la setmana festiva benicarlanda hauria de tindre, almenys, una miqueta de consens social, què la gent poguera dir que, amb els seus impostos, li faria il·lusió portar tal artista o tal altre. Formes n'hi ha, i de fet, està de moda triar grups per mitjà de xarxes socials, encara que a nivells més modestos, tot siga dit.

Després, sorpren l'escassa varietat del concert "gran", només cal repassar els darrers convidats: La Oreja de Van Gogh, El Canto del Loco o Miguel Bosé, tots ells carn de los 40 Principales, de la ràdio fòrmula més comercial. Alguns d'ells, inclòs el mateix cantant andalús, ja van per la seua segona visita. On queden el rock, l'alternatiu, les noves propostes, l'indie...? Serà per oferta! I ja ni parlem de dur un grup que no cante en castellà...

Bé, els vàlids de Bisbal poden tindre una excusa: és conegut i portarà gent, ergo, més ingressos. Doncs d'entrada no, ja que l'acord publicat als mitjans, assenyala que les institucions caduferes paguen (paguem) uns diners per baix del catxé oficial, però a canvi, ai las! la recaptació per a la promotora. I qui vullga anar, ja pot anar preparant butxaca. Tot un preu anti-crisi i conscienciat del mal moment econòmic, 24 euros l'entrada anticipada. Per eixe preu, abonament de tres dies al Feslloch, d'ací dues setmanes a Benlloch. I ni comparació.

La notícia :
http://www.cope.es/vinaros/24-06-10--david-bisbal-plato-fuerte-fiestas-patronales-benicarlo-182034-2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada