divendres, 24 de desembre del 2010

Per Nadal, Teatre Familiar

Com cada any, i ja són onze edicions, per Nadal arriba el cicle dedicat al teatre per a tota la família, aprofitant que grans i menuts tenen un bon grapat de temps lliure que cal omplir, i quina millor opció que la cultura. Enguany hi ha programades cinc obres, que van des del diumenge 26 fins el dijous 30 de desembre.

Aixeca el teló l'espectacle "Iaios", de la companyia valenciana Al Vent. Com el seu nom indica, aborda el paper dels més grans dins de la família i la societat, quasi a mode d'homenatge. Dels avis als néts, i és que la xicalla és la protagonista de l'obra del dilluns. La pell de gallina, d'Horta Teatre, està dedicada sobretot a nens i nenes d'entre 4 i 8 anys. De fet, narra la història una xicoteta percep el món dels adults. Conte oral de tota la vida i efectes visuals es donen la mà en una obra carregada de màgia. Ací podeu veure un vídeo amb l'espectacle.

Per al dimarts 28, com dèiem en un article anterior, música i teatre es troben en l'espectacle d'Urbàlia Rurana i els seus Vint anys i algunes nadales. El dimecres és el torn d'Escobas. La companyia Magic 6 ens trasllada al món de Carlota, una xiqueta òrfena de vuit anys. Però Carlota és hereva d'una nissaga de bruixots i ella mateixa vol esdevindre una bruixa. Ara bé, no és tan fàcil com pareix, i menys en un orfenat.

El punt i final el posarà el dijous 30 de desembre l'alacantina Jàcara Teatre. Proposen Cor de Mel, una obra que gira al voltant d'una abella que arriba a un rusc nou, on no serà acceptada per les altres abelles.

Totes les obres de l'XI Cicle de Teatre Familiar seran a l'Auditori, a les 19 hores, i tenen l'entrada simbòlica d'un euro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada