divendres, 27 de gener de 2012

Dos articles més per a la Cadufosfera

La Cadufosfera és aquella recol·lecció de blocs benicarlandos o articles de blocs foranis que parlen de la ciutat. I tanquem la setmana ampliant aquesta comunitat, tot fent-nos eco de dos articles apareguts a la Xarxa en les darreres hores.

El primer, com no podia ser de cap altra manera, té relació amb la Carxofa. Es tracta de la recepta d'un sucós flam en el qual el fruit amb Denominació d'Origen és protagonista. El bloc s'anomena "Més coents que l'all i pebre..." i l'article-recepta es pot llegir tot clicant ací: http://mescoents.blogspot.com/2012/01/sorprendente-flan-de-carxofa.html

L'altra proposta canvia a una vessant més pòetica, un breu text que s'il·lustra amb suggerents imatges de Benicarló i Peníscola: la carxofa (omnipresent aquestes setmanes), el port i les barques, galeres i xarxes...

Sota el castell, des d'un costerut carreró contemplem la suau posta, blau, rosa, blau...silenci...

El bloc s'anomena "En blau", i l'article, A lavora de la mar. L'enllaç per fer-hi una ullada és el següent:
http://camillaperezsalva.blogspot.com/2012/01/la-vora-de-la-mar.html

1 comentari:

  1. Moltes gràcies per facilitar l'enllaç al bloc En Blau.
    El record que em van deixar Benicarló i rodalies és molt agradable.
    Camil.la
    www.camillaperez.com

    ResponElimina