divendres, 3 de febrer del 2012

Els racons de la memòria. Circ a càrrec de Tortell Poltrona


Aquest cap de setmana el circ arriba a Benicarló. Durant dos dies, el Centre Comercial Costa Azahar acull l'espectacle "Els racons de la memòria", a càrrec del pallasso Tortell Poltrona i la seva Banda. Aquesta és la descripció que fan del seu espectacle:

"Un espectacle trepidant carregat d’esquetxos que han fet història. Una ronda per les emocions viscudes, on es fon el passat i el present, on es forja el futur. Ens submergim en un món especial, la visió dels ulls que miren darrera un nas de pallasso, de la màscara més petita. Una passejada per les creacions de Tortell Poltrona, a dins de la vela, catedral de l’efímer art del circ, acompanyat d’una banda de músics que formen part de la seva història."

Les funcions són dissabte a les 17 h i diumenge a les 12 i a les 17 h. Segons el seu web (www.circcric.com), l'espectacle dura al voltant d'una hora i quart, i el preu és de 14 euros, 10 per als xiquets i xiquetes d'entre 3 i 12 anys, amb descomptes de Carnet Jove, jubilats, discapacitats, famílies nombroses i grups.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada